Enbärs-stout

I Söndags for Anders och David till Nils Oscar för att buteljera öl. Marcus gjorde en mindre insats genom att köra över tre timmar från Skövde för att bistå buteljeringen innan han återvände hem samma dag. Dedikation goes a long way. Patrick ”Necro Brewer” Holmqvist guidade oss genom processen, och vi ägnade dagen åt att tappa ur två fat som vi fått – ett från Glenfarclas och ett från Angela på Mackmyra. 

Image

Faten gav helt olika karaktär, vilket man kommer kunna prova när vi väl släpper de här ölen. Superexklusiva blir de – endast trettio (30!) handbuteljerade 75 cl-flaskor var av de olika faten, och det ena fatets flaskor kommer ni hitta på Akkurat, det andra på Oliver Twist i Stockholm. Försök inte ge er på en sån själv – ni kommer behöva hjälp av era vänner!

Image

Stouten är bryggd traditionellt, men med enbär – en idé Anders fick på turnébussen, som Patrick hängde på. Resultatet blev över vår förväntan.

Om vi är nöjda? Jepp.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s