Vem är Marcus?

De som besökte Stockholm Beer And Whisky Festival eller Getaway Rock fick förmånen att träffa världens skäggigaste man. Vi andra känner honom som Marcus Körling, till vardags makalös tatuerarkonstnär från Skövde. Han är mannen som gav oss vår logga och grafiken på etiketterna. 

Som tatuerare har han bland annat fått Rob Zombie att publicera hans tatueringar på Facebook, och han har tatuerat större delen av Väst-Sveriges musikscen. Vi tror dock han kommer skriva in sig i historien som buteljerare av ölflaskor.

Image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s