No Sleep In October

Oktoberfest är ju ett tyskt påfund vi gillar. Träffas, dricka god öl länge och lyssna på musik låter som något vi kunnat hitta på om vi fått uppdraget. Som en hyllning till det sydtyska evenemanget har vi fått till en Oktoberfestöl som släpps i September. Vi döpte den efter ett par klassiska album, som var för sig på något sätt symboliserar andan på Oktoberfest.

Lite inspiration…

och om ni undrar hur ölet ser ut just nu (om man undrar sådant kan man absolut kalla sig själv ”nörd”. Vi funderar hela tiden på sån’t här) så har Patrick ”Necro Brewer” Holmqvist just delgivit oss denna update från bryggeriet:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s