…och här är nya etiketten!

Vänner, det är med stor stolthet vi kan berätta om vår nya Wit som görs med Ängö Kvartersbryggeri.

det här blir en stor öl i dubbel bemärkelse. Smakmässigt tar den ut svängarna på ett bra, kaxigt vis och denna kommer, liksom Stouten som handfylldes på Nils Oscar av yours truly häromsistens, buteljeras på 75cl flaskor.

För en kaxig nyhet på ölfronten krävdes det ett kaxigt namn. OK, vi erkänner att vi dragits med ett visst mått av kaxighet sedan tidigare, men ni som känner oss vet att vi ser oss lite som ölvärldens svar på Yngwie J. Malmsteen: det kräver också det sin uppstudsiga attityd. För övrigt tyckte vi att Yngwie J. Malmsteen var briljant som sommarpratare. Och blev lätt förvånade av hans progg-rockiga bakgrund med Genesislåtar i mixen. Mer Yngwie i svensk media är vårt krav. Men nu har vi gått från ämnet något.

Hursomhelst fick Marcus ”Funny Farm” Körling fria händer att skapa en kaxig etikett, och han gick hela vägen och avbildade, tja, sig själv. Vi som känner karln kan intyga att en mer ödmjuk man är svårfunnen i Sverige, så våra ögonbryn är något höjda över själva motivet. Men, vi älskar det. Och vi hoppas att ni tycker om det åtminstone lite grann.

Here we go:

wit-etikett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s