Ängö Kvartersbryggeri och en Wit

Alla ni som provat en riktigt god Wit-öl vet exakt hur goda riktigt goda Wit-öl kan bli. Därför kände vi att det var dags att släppa något sådant. Tillsammans med bryggaren Johan Håkansson på Ängö klämde vi fram ett recept på en välhumlad Wit med lite inslag av lime och koriander dessutom. 

Som de ödmjuka, försiktiga, landet-lagom ölbuteljerare vi är döpte vi den helt sonika till ”FrEQuency Ain’t Nuthin to Fxxx Wit”. Titeln säger allt.

Image

Utan att gå några händelser i förväg så tror vi att den här godbiten kommer att finnas i samband med öl och whiskymässan i höst. Den är extremt begränsad i sin upplaga så om ni har den minsta fäbless för veteöl gäller det att hänga på låset. (eller knacka på närmaste systembolag och kolla hur snabbt de kan få hem den).

Extra glada är vi för flaskan och designen som blir något i hästväg tror vi. Mackan Körling fick fria händer och gick loss stenhårt som sagt.

Exakt dag för släppet är inte satt, men det ger er bara ännu en ursäkt att återbesöka den här siten.

På tal om besök – vi passade på att besöka Johan och Frank när vår Wit kokades ihop, och vi vågar påstå att det här blir fruktansvärt bra helt enkelt.

Image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s