Nya öl

Man kan anklaga oss för mycket, men att vara några genier på bloggande och sociala medier är vi knappast. Vi har glömt meddela här att vår ”FrEQuency Ain’t Nuthin’ To F*** Wit” släpptes på tillfälliga sortimentet på Systembolaget den 1:a december.

Per i fredags hade 26 butiker plockat hem den, vilket vi är väldigt glada över, och recensionerna har varit bra. Johan Håkansson på Ängö är mannen som skapat den fina Witen, och det är som sagt inte ofta de kommer utanför Kalmar med omnejd. För att se var den finns kollar ni t.ex här.

Om ni ändå är inne på Systembolaget, får ni inte missa A Darker Shade of Ale. Om vi är ödmjuka säger vi att det är en väldigt fin mörk ale. Om vi är ärliga säger vi att det kan vara den bästa svart-ale som bryggts i Sverige de senaste tio åren. Patrick Holmqvist är återigen geniet som kokat ihop brygden.

Mer info om den hittar ni, som alltid, här.

2 reaktioner på ”Nya öl

 1. Hej!
  Vi sågs i Linköping vid Ängös monter (kort, tjock och med stor keps).
  Fick ett uppslag till ett namn på en kommande öl i er serie. ‘Why can’t I B U’ (The Cure).
  Kommer nu släppa en ‘coverplatta’ med alla öllåtsreferenser när ni nått 10-12 strecket? Det vore ganska häftigt…
  Vänligen/
  Jens Skrubbe

 2. Går det fortfarande att få tag på Frequency Aint Nuthin to F*** Wit, eller är den helt slut och kommer inte tillbaka ? På systemet så står det att den är tillfälligt slut!!! Vill så gärna prova denna !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s